Київ
8 квітня 2016
У Києві під час журналістського розслідування постраждав кореспондент
Потерпілий виявив незаконний пункт обміну валюти.
news-image

Як повідомили у поліції м. Києва, кореспондент одного із інтернет-видань звернувся до Солом’янського управління поліції із заявою про вчинений відносно нього та його колег злочин, передає «Є!»

Потерпілий повідомив: під час проведення журналістського розслідування він із чотирма колегами виявив пункт обміну валюти, який діє незаконно. Вказаний обмінний пункт знаходився на вулиці Борщагівській. На місце прибули співробітники поліції та почали перевірку.

Поки правоохоронці документували адміністративне правопорушення (ст. 162 КУпАП) у приміщенні обмінного пункту, до журналістів підбігло близько восьми агресивно налаштованих осіб. Хулігани висловили свою думку з приводу діяльності журналістів, після чого застосували відносно них фізичну силу, - йдеться в повідомленні відомства.

Конфлікт тривав кілька хвилин. Помітивши правоохоронців, правопорушники втекли.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) КК України та проводиться першочергова перевірка, за результатами якої буде вирішено питання щодо подальшої правової кваліфікації цієї події.

Поліція встановлює всі обставини події та проводить заходи, спрямовані на розшук осіб, які причетні до цього інциденту. 

Читайте також: У Києві затримали ґвалтівника 10-річної дівчинки (фото, відео)