Суспільство
8 квітня 2016
Керівник латвійського відділення «Нічних вовків» видворений з Латвії до Росії
"Нічні вовки" 29 квітня планують почати з Москви мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін".
news-image

Керівник латвійського відділення російського мотоклубу "Нічні вовки" Ігор Лакатош, який був внесений до чорного списку Латвії, видворений з республіки до Росії. Про це повідомила представник прес-служби Головного управління державної прикордонної охорони Євгенія Позняк, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Підтверджую, що прикордонна охорона видворила Лакатоша з Латвії до Росії. Більш детальну інформацію ми не надаємо, - сказала вона.

Керівник латвійського відділення російського мотоклубу "Нічні вовки" рішенням міністра внутрішніх справ Латвії Ріхардса Козловскіса в четвер був включений до "чорного списку".

МВС підтверджує, що Ігор Лакатош включений в список іноземців, яким заборонено в'їзд на територію Латвійської Республіки. Міністр внутрішніх справ прийняв це рішення на підставі рішення служб безпеки і розвідки. Більш детальна інформація поки не надається, - заявив кореспонденту ТАРС представник прес-служби МВС Маріс Заріньш.


Як повідомлялося, "Нічні вовки" 29 квітня планують почати з Москви мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін". Маршрут пробігу лежить через територію Росії, Білорусі, Польщі, Словаччини, Австрії, Чехії та Німеччини. Планується, що мотопробіг завершиться 9 травня в Берліні.
У березні президент мотоклубу Олександр Залдостанов, відомий під псевдонімом Хірург, заявив, що стосовно нього введені санкції Євросоюзу.

Шкодую, що мені не вдасться поїхати в Європу через ці санкції, - сказав він.
Читайте також: У МЗС Білорусі заявили, що у роботі будуть виходити з того, чий Крим де-факто