Костянтин Меладзе вперше знявся в сімейній фотосесії з дочками
Композитор розповів, що зрозумів цінність сім'ї тільки в 45 років.
news-image

Костянтин Меладзе, який не дуже любить афішувати своє особисте життя, погодився на сімейну фотосесію для російського видання «Теленеделя» з дочками від першого шлюбу - 16-річною Алісою і 12-річною Лією, передає  «Є!»
В інтерв'ю Костянтин Меладзе зізнався, що став цінувати сім'ю занадто пізно - лише в 45 років він зрозумів, наскільки важливі для нього близькі люди.

До мене дуже пізно доходили якісь речі, які в житті по-справжньому важливі. На той момент, чесно кажучи, я не встиг відчути всю важливість народження дітей, не повністю насолодився цим неймовірним щастям. Я був одержимий роботою, музикою, кар'єрою, жив в якомусь ілюзорному маленькому світі, просиджуючи в студії з ранку до вечора. Я весь час кудись поспішав, у мене в голові була тільки самореалізація і купа всяких проектів, їх ставало все більше і більше, - розповів композитор.

Також продюсер зізнався, що у нього були розбіжності зі старшою дочкою, коли вона була в перехідному віці.

Коли Алісі стукнуло 13, всі експерименти набули масштабу справжньої революції. Два роки вона бунтувала і воювала з власними батьками. Відкидала геть усе, що йшло з нашого боку, - ідеї, пропозиції та поради, і категорично не розуміла, чому її обмежують у чому-небудь. Сперечалася з нами постійно. Але зараз, через два роки, все поступово виправляється. З Лією поки у нас розбіжностей немає. І погляди збігаються багато в чому. Лія - зібрана, дисциплінована людина, якій можна щось пояснити, і вона здатна прийняти твою точку зору. Але їй поки і немає 13 років, тільки 12 виповнилося, - зазначив Костянтин.

Нагадаємо, з матір'ю своїх дітей, Яною Сум, Меладзе розлучився в 2013 році. А в жовтні 2015-го Костянтин одружився з Вірою Брежнєвою.