Події
9 квітня 2016
17-річний розстріляв відвідувача бару через слово «малолітка»
Стали відомі подробиці кривавої драми, що розігралася в барі села Галенки під Владивостоком.
news-image

28-річний Максим Г. образив 17-річного Сергія А., назвавши його "малоліткою", саме це і стало причиною конфлікту, який закінчився стріляниною, повідомляє «Є!».

Сварка між відвідувачами кафе сталася через те, що потерпілий кілька разів називав підозрюваного "малоліткою" і вказував йому на його вік. Обидва учасники конфлікту були в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Також стало відомо, що алкоголь неповнолітньому підозрюваному купував його друг, на якого вже заведено за це кримінальну справу.

За версією слідства, між молодими людьми виникла словесна перепалка. Коли конфлікт став переростати в бійку, 17-річний Сергій А. покинув заклад і відправився додому за рушницею. Через деякий час юнак повернувся в бар з мисливською двухстволкою 16 калібру і вистрілив в голову своєму кривднику. 28-річний Максим Г. від отриманих поранень помер на місці.

За даним фактом слідчими органами СК РФ по Приморському краю відкрито кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ «Вбивство». Підозрюваний 17-річний молодий чоловік затриманий.