Газманов підтримав Лозу й заявив, що The Beatles не вміють грати
Музику культових гуртів співак назвав слабкою.
news-image

Співак і композитор Олег Газманов прокоментував недавні заяви Юрія Лози про те, що Rolling Stones і Led Zeppelin не вміють співати і грати. За його словами, слова Лози стосувалися безпосередньо гри на музичних інструментах, а не творчості взагалі, і багато його тверджень Газманов поділяє, повідомляє «Є!» з посиланням на "Російську службу новин".

"Справа не в тому, наскільки вони чисто ноту візьмуть або як вони добре або погано зіграли. Взагалі, Рінго Старр - не дуже хороший барабанщик. Більш того, Пол Маккартні за ним деякі партії на студії перегравав, це загальновідомий факт. Багато груп в той час грали і співали краще ", - заявив Газманов.

Він підкреслив, що The Beatles були революцією в музиці, "знайшли щось таке, чого не було і немає у інших груп досі", проте додав:

"Можна сказати, що вони слабо грали. Їх записи перші слухати на сучасній апаратурі, обладнанні не дуже цікаво", - пояснив Газманов.

Нагадаємо, Юрій Лоза заявив, що не може слухати музику Міка Джаггера та Кіта Річардса, адже 80% матеріалів Led Zeppelin дуже погано зіграно, а Rolling Stones взагалі не вміють гітари настроювати.