Війна
12 квітня 2016
Сварка між луганськими ватажками довела одного з них до інсульту (відео)
Лідери думок самопроголошеної республіки з'ясовували стосунки через гроші гуманітарної допомоги.
news-image

Луганські ватажки Настя Пятерікова і Олександр Бахмутський під час святкування у місті річниці захоплення СБУ влаштували публічне з'ясування стосунків, яке закінчилось для Бахмутського інсультом. Про це повідомляє у Facebook журналіст Денис Казанський, передає «Є!».

Пятерікова звинувачує свого колись однодумця у привласненні грошей гуманітарної допомоги й у зраді "Луганській гвардії". Вона голосно називає Бахмутського брехуном, злодієм і крадієм. Емоційна у своїй сварці жінка доводить чоловіка до того, що він починає хитатись, у нього відбирає ногу й він непритомніє.

Люди у парку, поблизу СБУ, викликають карету швидкої, але Бахмутський вже зовсім погано почувається й знаходиться у несвідомому стані. 

Блогер Денис Казанський повідомляє, що Бахмутського справді госпіталізували з інсультом й зробили операцію. Зараз він знаходиться у комі.

Пятерікова оприлюднила дане відео через те, що її людей звинувачували у побитті Бахмутського.

Пятерикова ругает Бахмутского

Духовность в чистом виде. Луганские борцы за русский мир Настя Пятерикова и Александр Бахмутский ругаются в центре города в годовщину захвата Луганского СБУ, 6 апреля, обвиняя друг в друга в продажности и воровстве В какой-то момент от потока ругательств Пятериковой у Бахмутского случается инсульт, он шатается и валится на землю. Сейчас Бахмутский находится в реанимации. Ему сделали операцию. Он в коме. Первоначально была информация, что люди Пятериковой избили его, но позже она выложила это видео, чтобы доказать, что к Бахмутскому не применяли физическую силу.Какая прекрасная атмосфера нынче в Луганске. Боритесь за русский мир у себя в городе, если хотите, чтобы у вас тоже было так же хорошо. Это вам не загнивающий бездуховный запад, где друг другу улыбаются приклеенными улыбками и демонстрируют фальшивую вежливость. Это Луганск! Тут все по-настоящему. Настоящая ненависть! Настоящий инсульт!

Опубликовано Денис Казанский 12 апреля 2016 г.