Політика
13 квітня 2016
Я не вірю, що Яценюк вкрав три мільйони, - нардеп Рабинович
Вадим Рабинович висловив власну думку щодо коаліції та чинного уряду.
news-image

 Вадим Рабинович ( "Опозиційний блок") озвучив позицію політичної сили, яку він представляє, в коментарі кореспонденту «Є!».

"Опозиційний блок" більше не буде голосувати в цій залі за закони, подані цією незаконною коаліцією, якої не існує. До тих пір, поки вони не повернуться з неба на землю і не зрозуміють, що слід розглянути в першу чергу закони, що стосуються людей. Я витратив тиждень, об'їздив країну - люди хочуть їсти, отримувати зарплату, доведені я не знаю до якого стану, а тут сидять і ділять крісла. Яка різниця нам з вами, як буде називатися Яценюк? Яка різниця, під чиїм новим прізвищем будуть продовжувати грабувати Україну? Я зараз послухав брифінг колег із "Народного фронту". У них така неймовірна мотивація. Вони кажуть, рік, як Яценюк вкрав 3 мільйони і, якщо немає слідчих дій, якщо в порядку, значить, вкрадено не було. Ні, це не в порядку, це означає, що ви, перебуваючи при владі, не вмієте розслідувати"

Також нардеп вважає, що діяльність чинного прем'єра набагато глобальніша, ніж про це говорять:

"Я також не вірю, що він вкрав ці три мільйони гривень, тому що це дрібниці для нього. Він обікрав країну на мільярди. І вся суть того цирку, що тут відбувається, полягає у наступному: запудрити нам мізки і знову дати спокійно черговому уряду піти, знову відсидітися два роки і потім повернутися до нас із знаменем "Ви ж пам'ятаєте, при нас було краще!"Вони не просто мають піти. З Яценюка повинна початися система політичної культури України, коли кожен попередній президент сідає у в'язницю чи прем'єр-міністр, чи ким він там є. Кожен злочинець сідає у в'язницю!"