Політика
13 квітня 2016
Гройсман буде боротися за свого міністра в МОЗ, - Сюмар
Вікторія Сюмар розповіла, як просувається процес перемовин щодо формування нового уряду.
news-image

 Вікторія Сюмар розповіла, як просувається процес перемовин щодо формування нового уряду. Про це повідомляє кореспондент «Є!»

"Якщо знайдуть домовленості по останній кандидатурі, по міністру енергетики, то відповідно в нас буде засідання щодо того, щоб погодити наші прізвища і подати їх офіційно в уряд Гройсмана і буде визначений час, коли ми завтра зустрічаємося з кандидатами від БПП на посади міністрів"

 На запитання, чи погодили вже кандидатуру по МОЗ, нардеп відповіла:

"По МОЗ була остання історія з Ревою, який є кандидатом Гройсмана на цю посаду і я розумію, що це серйозна позиція, тому що Володимиру Гройсману треба буде показувати результат. І результат потрібен в тих сферах, де люди мають відчути це в першу чергу. Без реформи медицини реформи в країні будуть малопомітні, тому що все залишатиметься так, як є. Тому очевидно, що він буде боротися за цю посаду. Але я скажу відверто: там так все змінюється. Якщо би мені хтось вчора вдень сказав, що ми будемо серйозно обговорювати Степана Кубіва на посаду прем'єр-міністра, то я би подумала, що я не в тій країні десь живу і не на тій планеті живу. Але, тим не менш, це відбулося, тому говорити про гарантовану узгодженість всіх решта позицій - це треба бути великим оптимістом після того, як ми спостерігали цей досить сумнівний серіал"