Політика
14 квітня 2016
Я не рвуся у прем'єри, - Гройсман
Володимир Гройсман виступив у Верховній Раді.
news-image

Володимир Гройсман не рветься у прем'єр-міністри, але готовий взяти на себе відповідальність. Про це він заявив під час виступу в Раді, передає «Є!».

"Шановні колеги, я не рвуся в прем'єр-міністри. Я здатний сьогодні взяти разом з вами відповідальність за хід справ в країні. Я думаю, що ми усі усвідомлюємо, наскільки це сьогодні важливо. Влада нарешті повинна стати відповідальною, відкритою і ефективною", - заявив Гройсман.

 

"Я розумію загрози, які стоять перед нами. Зокрема хотів би підкреслити три загрози. Це корупція, це неефективність державного управління. І це популізм, який є не меншою загрозою Україні, ніж ворог на Сході нашої країни".


Володимир Гройсман має намір змінити якість європейських реформ.

"Сьогодні для нас дуже важливим є питання стабілізації ситуації в країні. Хочу подякувати коаліції, президентові країни за високу довіру. Я розумію, наскільки сьогодні пороговий момент для нашої держави. Я розумію власну відповідність. Я розумію, що у нас з вами надзвичайно важкий час, в якому ми повинні проявити ефективність, політичну волю для того, щоб вивести країну з кризи, прискорити і змінити якість європейських реформ", -заявив Гройсман

Нагадаємо, що коаліція ввечері 13 квітня підтримала погоджений склад нового Кабміну на чолі з Володимиром Гройсманом. Верховна Рада України сьогодні на пленарному засіданні розгляне питання призначення нового Кабінету міністрів України. У парламенті вже зареєстрований проект постанови про призначення спікера парламенту Володимира Гройсмана прем'єр-міністром України.