Політика
14 квітня 2016
Ляшко розповів, хто підтримує імпічмент президенту
Лідер Радикальної партії збирає підписи для процедури імпічменту.
news-image

 Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що ймовірність перевиборів дуже висока. Про це повідомляє кореспондент «Є!».

"На кого працюватиме цей уряд - питання риторичне. Цей уряд буде обслуговувати інтереси олігархів, інтереси корупції. А найголовніше, що сьогодні відбуваються події, які прямою дорого ведуть до узурпації влади президентом Порошенком. У парламенті відсутня конституційна коаліція, відсутній легітимно призначений уряд, ми бачимо неконституційне захоплення влади, тому криза, як я і попереджав, політична навпаки лише поглиблюється. Їм здається, що вони вирішують кризу, ні, вони її надто поглибили сьогодні своїми неконституційними діями. Тому ймовірність перевиборів дуже висока"

На запитання щодо того, скільки депутатів підтримують намір пана Ляшка висловити недовіру президенту Порошенку, нардеп відповів: 

"45 голосів ми зібрали за створення Тимчасової слідчої комісії за початок процедури імпічменту. "Батьківщина" відмовилася підписувати, "Самопоміч" підписалась частина, "Радикальна партія" - у повному складі"