Політика
16 квітня 2016
«Пілотний губернатор»: екс-міністр заявив про швидке звільнення Туки
Дмитро Булатов наголошує, що на майже вакантну посаду очільника Луганської військово-цивільної адміністрації вже є претенденти.
news-image

Колишній міністр молоді та спорту і активіст Автомайдану, а зараз боєць АТО Дмитро Булатов емоційно заявив, що главу Луганської військово-цивільної адміністрації Георгія Туку невдовзі звільнять, а його посаду обійме більш гідна людина. Відповідний допис він зробив у Facebook, передає «Є!».

"Пілотний губернатор Тука не виправдав сподівань: ані Президента, ані суспільства, ані військових, бо результати роботи наближені до нуля, довіри до української влади у місцевих мешканців немає, вибори програні, негатив, завдяки бездіяльності, накопичується та все більше трансформується в жахливі наслідки", - йдеться у дописі.

Булатов наголосив, що великий вплив на губернатора Луганщини й відомого волонтера має одіозний Дмитро Корчинський. Оскільки батальйон ім. Святої Марії, який він очолює, за словами екс-автомайданівця, охороняє Георгія Туку.

"Тука був успішним волонтером, але став нікчемним очільником області. Він не з'являється ні в Щасті, ні в околицях. Не спілкується з солдатами, офіцерами та командирами, бо боїться дивитись в очі військовим, та й місцевим, до речі, теж", - заявив Булатов, який служить саме у місті Щастя.

Дмитро Булатов гнівно завершив свій допис словами, що Тука боїться приїхати у Щастя та подивитися у вічі бійцям, перед якими завинив. Тому його посаду має обійняти досвідчений менеджер, а чинний очільник Луганщини має перейти, "як потяг, на запасні рельси".