Політика
16 квітня 2016
«Пашинський з Ківаловим виходили разом і п’янючі» , - нардеп
Єгор Соболєв твердить, що парламентська коаліція домовилась з "Опозиційним блоком".
news-image

Народний депутат від партії "Самопоміч" Єгор Соболєв заявив у студії «Люди.Hard Talk.LIVE» с Наталією Влащенко, що його партнери по коаліції вже давно мають тісні домовленості з "Опозиційним блоком", повідомляє «Є!».

Соболєв зазначив, що побачив депутатів з різних політичних таборів разом і напідпитку.

"Ми побачили це в перші дні, коли наші начебто партнери вже починають домовлятися з ворогами — виходять разом з ними п’янючі — ось де справжня коаліція. Була незабутня сцена, коли ми зустріли Сергія Пашинського, Ігора Геллера і Ківалова і разом з ним цілу групу одіозних постатей. Це було зразу, як запрацював парламент — в листопаді 2014 року. Це був ще рік смертей Євромайдану і ми не знали, кому з депутатів "Оппоблоку" ти маєш право руку подати, а кого кинутися душити", - емоційно зауважив нардеп.

Політик наголосив, що "Опозиційний блок" у парламенті є вигідним для президента та деяких парламентарів. Його політсила з таким сусідством змирилася, оскільки такий вибір зробили виборці.

Нардеп твердить, що не може дивитись, коли деякі політики співчувають Надії Савченко або Небесній Сотні, а потім по-панібратські спілкуються з винуватцями цих трагедій.