Українська співачка розповіла, чим дратує власного чоловіка
Суперблондинка знялася для обкладинки журналу «Теленеделя» і розповіла про сімейне життя.
news-image

Співачка Оля Полякова не завжди є веселою і оптимістичною. В інтерв'ю журналу «Теленеделя» суперблондинка розповіла про свої страхи і про те, чому злиться на чоловіка і оточуючих, повідомляє «Є!».

«У мене гастрольний тур, який триває цілий місяць, тому сім'ю бачити не буду. Чоловік, правда, на двох концертах був. Але в тому стані, в якому перебуваю перед концертами, я йому не подобаюся. У підсумку він підібгав хвоста і втік. Мав ще й сьогодні зі мною бути, але сказав, що більше не витримує. Я перед концертами ще та мегера! Доброї і прекрасної феєю стаю тільки на сцені і після вступу », - розповіла Полякова.


Оля розповіла журналістам, що напруга перед концертами буває настільки сильно., що страждають всі люди, що знаходяться поруч. Співачка не вірить в те, що артист може черпати енергію і доброту від сонця і смачної їжі:

«Нехай німфи нашої естради скільки завгодно розповідають такі легенди, все це неправда - ми буваємо в дуже поганому настрої. І дуже важливо, щоб в такі моменти поруч знаходилися люди, готові нас підтримати».

У своєму інтерв'ю Полякова розповіла і про свої страхи.

«Боюся. Павуків. Смерті. Хвороб. Насправді, у мене багато фобій, і я з ними борюся. Сама. У психотерапевтів не вірю. Вірю в те, що будь-яка людина, якщо дуже цього захоче, може поставити свої мізки на місце», - підсумувала суперблондинка.

Нагадаємо, що свого чоловіка-мільйонера Оля Полякова дуже довго приховувала від сторонніх очей, і лише в минулому році зважилася офіційно представити його публіці.