Політика
20 квітня 2016
Екс-лідеру УКРОПу суд оголосив вирок
Геннадій Корбан визнав свою провину й отримав умовне покарання.
news-image

Суд проти колишнього лідера політичної партії УКРОП Геннадія Корбана завершено. Екс-чиновник Дніпропетровської ОДА отримав 1,5 річне умовне покарання й повністю визнав свою провину. Таку інформацію повідомила адвокат Оксана Томчук, передає «Є!» з посиланням на "Новое время".

Зокрема адвокат акцентувала, що брати участь у виборах по мажоритарному округу Дніпропетровська Корбан наміру не має. Хоча раніше з'явилася інформація, що екс-лідер УКРОПу планує висувати свою кандидатуру у народні депутати по округу, який звільнив для нього чинний мер Дніпропетровська Борис Філатов.

За інформацією ЗМІ, Геннадій Корбан домовився з главою Державного земельного агентства Сергієм Рудиком, у викраденні якого його звинувачували.

Нагадаємо, Геннадій Корбан був затриманий 31 жовтня 2015 року. Тоді йому було оголошено звинувачення за чотирма статтями: створення організованої злочинної організації, привласнення, розтрата майна (за фактом розкрадання коштів із Фонду оборони країни), затримання представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника, викрадення автомобільного транспорту.