Суспільство
21 квітня 2016
Депутатів «Свободи» у дворі Київради побили невідомі (відео)
Підрозділ, котрий ініціював бійку, поки невідомий.
news-image

Депутати ВО "Свобода" несподівано потрапили у бійку у дворі Київради. На них напали невідомі люди у камуфляжі, повідомляє «Є!» з посиланням на Громадське ТБ.

"Невідомі «зелені чоловічки» спочатку затягнули депутата Київради Володимира Назаренка у автобус, згодом влаштували бійку з іншими свободівцями", - сказано в повідомленні.

У "Свободі" наголосили, що їм не вдалося з'ясували, представники якого саме підрозділу напали на їх депутатів. Однак лаялися вони російською мовою, наголосили постраждалі.

Громадському активіст "Свободи" Олександр Аронець повідомив, що сутичка сталася, коли представники політсили спустилися у двір Київради, щоб з'ясувати, чому невідомі люди у камуфляжі перебувають на подвір'ї. Тоді невідомі бійці почали бійку та намагалися затягнути депутата Назаренка до свого автобуса.

"За деякими даними невідомі - представники скандальної охоронної фірми «Лівий берег», яка запам'яталась бійками з киянами, що намагались недопустити незаконне будівництво на Микільській слобідці", - с казав Аронець.