Суспільство
22 квітня 2016
Причиною загибелі гитариста «Любе» могли стати розмови про Донбас
Письменник Захар Пилєпін переконаний, що музиканта побили політичні опоненти.
news-image

Музиканта російського гурту "Любе" Павла Усанова могли вбити через його активну позицію щодо військового конфлікту на Донбасі. Про це заявив російський письменник Захар Прилєпін, повідомляють російські ЗМІ, передає «Є!».

Прилєпін розповів, що загиблий музикант їздив на окуповану територію, зустрічався там з людьми, намагався надавати допомогу тим, хто її потребував. Й у спілкуванні, твердить письменник, Усанов завжди про свою позицію щодо підтримки дій російської влади на Донбасі говорив відкрито. Через це, вірогідно, його й вдарили у кафе, переконаний Прилєпін.

"У кафе був хтось, кому, судячи з усього, розмова не сподобався. Пашу підійшли і вдарили по голові. Ззаду", - розповів російський письменник.

Він зазначив, що протистояти в бійці Павло Усанов не зміг лише тому, що вдарили його ззаду. Прилєпін переконаний, що агресія стосовно музиканта була проявлена через його політичну позицію.

Нагадаємо, Павло Усанов був госпіталізований 3 квітня у вкрай важкому стані. На чоловіка напали, в нього діагностували перелом основи черепа. Однак врятувати життя музиканта лікарям не вдалося.