Резонанс
22 квітня 2016
Насалик прокоментував чутки, що його заступником стане людина з «ЛНР»
Стало відомо, що міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик планує призначити своїм заступником Юрія Зюкова, який працював у відомстві за часів Януковича, а також працював на відповідній посаді в "ЛНР".
news-image

З цього приводу був поданий депутатський запит, і сьогодні під час години запитань до уряду Ігор Насалик пояснив ситуацію, передає кореспондент «Є!».

Якщо він (Юрій Зюков - прим.ред.) працював в "ЛНР", то він має сидіти в тюрмі, і це робота СБУ. Але при міністерстві є громадська рада, яка складається з героїв України, а це більше 70 чоловік зі всіх галузей (вугілля, енергетики, нафти і газу). Якщо ця громадська рада подала свою пропозицію щодо радника, я не можу до неї не прислухатися. Крім того це звернення і губернаторів тих областей, де виробляється вугілля, - доповів міністр енергетики.

У сесійній залі під час останніх слів міністра пролунало "Ганьба!", а в доповідь був змушений втрутитися прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який запевнив, що якщо підтвердятся звинувачення на бік Зюкова, то "ця людина не буде працювати в уряді". Він також звернувся до СБУ перевірити цю інформацію. 

Нагадаємо, раніше журналіст Сергій Іванов у своєму Фейсбуці повідомив про минуле Юрія Зюкова, який працював на "ЛНР", що й викликало резонанс.

Читайте також: «Свавіллю на митниці прийшов кінець»,- Гройсман