Події
22 квітня 2016
Ватажок терористів оприлюднив відеокомпромат на Захарченка (ВІДЕО)
Записи Олександр Ходаковський опублікував в своєму блозі у "Живому журналі".
news-image

Як повідомляє «Є!», Олександр Ходаковський, якого бойовики Захарченка "образили" забороною на громадську та політичну діяльність у "республіці", вирішив "освіжити у пам'яті деякі деталі".

Якщо застосовувати до мене заходи з приводу вчинків і проступків "ополченців", то потрібно поширювати цю практику на кожного командира, щоб уникнути звинувачення в подвійних стандартах, - скаржиться Ходаковський. - Я розумію, що батько за сина не відповідає, а брат за брата, але раз судимий командирів - то давайте будемо послідовні. Я неодноразово публічно говорив, скільки праці нам варто було почистити ополчення від "випадкових" людей, які здійснювали злочини, перебуваючи в лавах "ополчення".

За словами Ходаковського, зараз поплічники Захарченка продовжують робити протизаконні дії. Тому, на думку ватажка терористів, лідера окупантів потрібно усунути від командування.

Проілюстрував свою заяву бойовик записами відео, як терористи б'ють місцевих жителів у Донецьку, а також коментарем Захарченка про те, що у конфлікті приймали участь лише бійці "ДНР".

Читайте також: Опальному Ходаковському заборонили займати «державні посади» у недореспубліках