Топ-5 зірок з найкрасивішими концертними костюмами (фото)
Добірка найяскравіших зіркових нарядів.
news-image

Одне із головних правил шоу-бізнесу - запам'ятатися. Зірки світового рівня змагаються за звання найепатажнішого артиста. Важливою складовою успіху є костюми зірок, їх сценічні вбрання або їх "відсутність".

«Є!» зробила добірку найяскравіших костюмів світових та українських зірок з їх Іnstagram.

Гвен Стефані.

Американська співачка полюбляє гарні та вишукані наряди. З 2014 року вона є тренером у проекті The Voice (аналог українського Голосу,- ред.). Тому щонеділі Стефані вражає своїх шанувальників неперевершеними костюмами.

Юлія Саніна (The Hardkiss)

Гурт The Hardkiss став відомий на всю Україну після участі у Національному відборі на Євробачення-2016. В цьому відборі гурт зайняв 2 місце за загальним результатом і 1 місце за рішенням суддів.

Солістка гурту Юлія Саніна відома не тільки чарівним голосом, а й неймовірними костюмами. Кожен із концертів The Hardkiss – це абсолютно новий екстравагантний сценічний образ. Образи учасникам колективу створюють стилісти Слава Чайка та Віталій Дацюк.

Оля Полякова

Українська епатажна співачка славиться не тільки сатиричними піснями, а й оригінальними костюмами та фірмовими "кокошниками". Шанувальники люблять Полякову за її шалену енергетику та неповторність.

Вєра Брежнєва

Українську співачку та екс-солістку гурту "Віа Гра" не один раз визнавали найкрасивішою та найсексуальнішою жінкою року. Уродженка Дніпродзержинська завжди виглядає на всі 100%. Сама Брежнєва неодноразово розповідала, що гарна фігура це результат повсякденної праці. А гарні образи та костюми, напевно, заслуга стилістів та дизайнерів співачки.

Поліна Гагаріна

Російська співачка, яка виборола на минулорічному пісенному конкурсі Євробачення 2 місце, завжди виглядає елегантно і стильно. Нещодавно блондинка повинна була виступити в Києві, однак концерт скасували. Також Гагаріна виступала тренером російської версії шоу "Голос", де регулярно з'являлася в дивовижних нарядах.

 Всі ексклюзивні добірки з Іnstagram читайте тут.