Суспільство
23 квітня 2016
Справа водія BlaBlaCar: Тараса Познякова шукають 20 днів
Волонтери просять повідомляти будь-яку інформацію про місцеперебування зниклого львів'янина.
news-image

Вже протягом 20 днів тривають пошуки львів'янина Тараса Познякова, який через сервіс пошуку попутників BlaBlaCar знайшов собі подорожніх, але до Києва так і не дістався. Волонтер Емма Маєва, котра бере активну участь у пошуку, закликає повідомляти батькові зниклого хлопця будь-яку інформацію. Відповідний допис вона зробила у Facebook, передає «Є!».

Друзі та батьки Тараса Познякова продовжують пошуки попри те, що численні волонтери, котрі допомагали, вже припинили шукати хлопця.

"Виявляється, дуже просто вчинити злочин і розчиниться, і як же багато потрібно часу навіть реформованим правоохоронним органам, щоб розкрити (або в кінцевому результаті не розкрити) скоєний злочин, маючи для цього набагато більше інструментів та інформації, ніж у друзів і батьків, які не припиняють пошуки", - зауважує активістка.

Ємма Маєва наголошує, що вони вірять - Тарас живий. Тому благають усіх, хто має хоч найменшу інформацію, повідомляти батькам Тараса за номером 0 (67) 670 27 25.

Нагадаємо, раніше батько зниклого дорогою зі Львова до Києва водія Тараса Познякова оголосив про винагороду за будь-яку інформацію про його сина, котрий є єдиною дитиною в родині.