Політика
25 квітня 2016
Бальцерович запросив екс-голову МВС Польщі для роботи в Україні
Бальцерович намагається створити групу експертів, які працювали б для всіх гілок влади України: уряду, президента і парламенту.
news-image

Представник президента України в уряді, екс-віце-прем'єр-міністр Польщі Лешек Бальцерович назвав імена поляків, які увійдуть до групи стратегічних радників в Україні. Про це Бальцерович розповів 25 квітня на своїй прес-конференції, передає «Є!» із посиланням на РБК.

Разом з ним співголовою групи буде екс-міністрів фінансів Словаччини Іван Міклош, який зі свого боку запросив трьох експертів.

За словами автора "польського економічного дива", його пропозиція полягала в тому, щоб створити групу експертів, які працювали б для всіх гілок влади України: уряду, президента і парламенту.

Метою роботи цієї групи експертів є допомога у поліпшенні координування процесу прийняття рішень. Мова не йде про те, щоб заявляти свою думку фактом. Мова йде про те, щоб впливати на проекти і стратегічні плани...Зараз наша мета полягає в тому, щоб створити сильну групу експертів, - підкреслив Бальцерович.

За його словами, у цю групу він запросив Єжи Міллера (екс-глава МВС Польщі) та Мирослава Чеха (польський політик українського походження, екс-депутат Сейму, журналіст).

Читайте також: Парубій заявив, що нардепам за прогули зніматимуть частину зарплати