Події
25 квітня 2016
У Бучі молодик кидався під автівки, після чого вимагав компенсацію
Працівники поліції затримали шахрая та його спільників.
news-image

У місті Буча працівники поліції затримали молодика, який сам кинувся під автівку, після чого почав вимагати у водія компенсацію, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ГУНП у Київській області.

Вчора, 24 квітня, увечері у місті Буча сталося ДТП за участю пішохода. За 10 метрів від пішохідного переходу молодий чоловік кинувся під колеса автомобіля Хюндай. На щастя, хлопець не постраждав, однак почав вимагати у водія гроші, як потерпілий у ДТП. Разом з ним на водія з криками накинулися ще пара осіб, які теж почали тиснути і вимагати компенсацію потерпілому, - повідомили у відомстві.

Власник автівки не розгубився та викликав поліцію і швидку допомогу. Шахраї зрозуміли, що «викачати» гроші з водія не вийде та намагалися втекти, однак не встигли. Правоохоронці приїхали вчасно та затримали їх і оформили ДТП.

Жодних документів у зловмисників при собі не було. Лікарі травми у молодого хлопця не виявили.  

Шахрая та трьох його спільників працівники поліції доставили до місцевого відділення поліції, де вони дали свідчення.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження  за  ст. 288 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) та ст. 190 (шахрайство) КК України.   

Читайте також: На Львівщині після сімейної сварки 39-річний чоловік вчинив самогубство