Київ
27 квітня 2016
У Святошинському районі затримано ґвалтівника (відео)
Нападник погрожував 42-річній жінці ножем, вдарив скляною пляшкою по голові, зґвалтував та забрав із собою її речі.
news-image

Як повідомили у київській поліції, о 22-й годині правоохоронців викликала місцева мешканка, яка повідомила, що розмовляла з донькою по мобільному телефону і почула її крики на допомогу, після чого зв'язок обірвався, передає  «Є!»

Жінка детально описала місцевість, де перебувала її донька, коли перервалася розмова, тож правоохоронці негайно виїхали на місце.

У лісосмузі правоохоронці знайшли жінку. Вона розповіла, що поверталася додому, розмовляючи по мобільному з мамою. Раптово до неї підійшов незнайомець. Чоловік почав вимагати цінні речі та телефон. Потім під погрозою ножа затягнув ближче до дерев, зв’язав їй руки, вдарив пляшкою по голові та зґвалтував. Наостанок забрав її речі та зник, - повідомили у відомстві.

Правоохоронці за кілька годин розшукали кривдника 42-річної киянки та доставили його до управління поліції.

Свою провину він не заперечував, пояснив, що перебував у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку вирішив лише заволодіти речами потерпілої, а згодом вирішив ще й зґвалтувати.

Під час слідчих дій потерпіла впізнала свого кривдника серед чотирьох інших осіб.

Поліцейські з’ясували, що 38-річний підозрюваний уже має судимість за вчинення групового зґвалтування. Судом йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2. ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Генпрокуратурі звинувачують Каська у розповсюджені неправдивої інформації щодо справи «діамантових прокурорів»