Події
27 квітня 2016
На Київщині 22-річний молодик зарізав рідну бабусю
Поліцейські затримали п’яного неодноразово судимого хлопця, який для вирішення конфлікту з бабусею безжалісно накинувся на неї з кулаками та ножем.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в Київській області, вчора, 26 квітня, на спецлінію поліції Київської області 102 надійшло повідомлення, що жительці Фастова у власній квартирі нанесено численні тілесні ушкодження, передає «Є!» 

Правоохоронці, з’ясували, що між бабусею та її п’яним внуком виникла чергова сварка. Для вирішення конфлікту 22-річний молодик схопив кухонний ніж та наніс 65-річній жінці численні тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку та множинних різаних ран.  

Потерпілу каретою швидкої допомоги одразу госпіталізували до Фастівської Центральної районної  лікарні, де вона не приходячи до свідомості померла.  

З місця події вилучено знаряддя злочину – закривавлений ніж.

Поліцейські затримали зловмисника. Виявилось, що молодий хлопець раніше вже мав проблеми з Законом (судимий за крадіжку, розбій та незаконне поводження з наркотичними засобами). Він зізнався у скоєному злочині та надав слідчим правдиві свідчення.

На даний час вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Києві затримали злочинця, який поранив двох поліцейських на Оболоні