Події
28 квітня 2016
На травневі свята до Донецька завітає радник Путіна, привезе гроші терористам
На окупованому Донбасі очікується приїзд радника президента РФ Владислава Суркова для розподілу грошей між так званими чиновниками "ДНР".
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на сайт Головного управління розвідки Міноборони України.

30 квітня ц.р. очікується надходження для соціальних потреб т.зв. ДНР 1,1 млрд. рос. рублів, виділених за сприяння В.Суркова, радника президента РФ. З огляду на заяви керівництва “ДНР”, на соціальні потреби населення передбачається витратити тільки 200 млн. рос. рублів. Для розподілення решти суми (на задоволення особистих потреб російських та місцевих чиновників), очікується прибуття до Донецька В.Суркова під приводом участі у травневих святах, - йдеться в повідомленні.

Також в розвідці відзначають, що з огляду на стагнацію російської економіки, влада РФ скорочує фінансування соціальних потреб місцевого населення "ДНР і ЛНР".

Але на думку російських фінансових аналітиків, така економія не торкнеться фіксованої суми" подяки "російським чиновникам, які безпосередньо впливають на виділення і розподіл бюджетних коштів для потреб т.зв. народних республік, - підкреслюють в розвідці.
Читайте також: Сурков розповів, скільки Захарченко та Плотницький очолюватимуть псевдореспубліки