Київ
28 квітня 2016
У Києві дівчина до смерті забила чоловіка, що завітав до неї у гості
Після проведення судово-медичної експертизи стало відомо: смерть настала від ушкодження головного мозку тупими предметами.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в м.Києві, дівчина зателефонувала  до поліції та повідомила, що у її квартирі помер чоловік. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила  мертвого чоловіка зі слідами побоїв, передає  «Є!»

 Після проведення судово-медичної експертизи стало відомо: смерть настала  від  ушкодження головного  мозку  тупими предметами.

Правоохоронцям дівчина розповіла, що її знайомий прийшов до квартири, аби відпочити. Під час розпивання спиртного гостю стало погано, і він несподівано помер. Дівчина викликала швидку та правоохоронців, - повідомили у відомстві.

Тіло направили на судово-медичну експертизу. Через декілька днів експерти встановили: смерть  чоловіка настала  від ушкодження головного мозку тупими предметами, тому це  жодним  чином не підтверджувалося  поясненнями  дівчини. 

Правоохоронці почали активно шукати вбивцю, і в коло підозрюваних потрапила заявниця. При повторному спілкуванні із співробітниками Шевченківського управління поліції вона зізналася у скоєному та розповіла, як усе було насправді. З’ясувалося, що під час застілля між нею та потерпілим виник конфлікт, котрий переріс у бійку. Дівчина почала бити потерпілого руками і ногами. У зв’язку залкогольним сп’янінням потерпілий чинити опору не зміг. Заспокоїлася господарка лише тоді, коли гість знепритомнів, - йдеться в повідомленні відомства.

Жінка злякалася та відразу ж викликала швидку.

Однак лікарі, які прибули за викликом, констатували смерть чоловіка.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 121 (Умисне  тяжке  тілесне  ушкодження) КК України.

За вчинення даного злочину дівчині повідомлено про підозру  та  обрано запобіжний захід – домашній арешт.  Їй загрожує до десяти років позбавлення волі.        

Читайте також: 11-річний киянин «замінував» дитячий майданчик