«І Лоза колись був кумиром», - Зібров прокоментував висловлювання свого російського колеги
Український співак розкритикував публічні висловлювання Юрія Лози проти світових музичних ідолів.
news-image

Відомий український співак Павло Зібров прокоментував нашумілі висловлювання свого російського колеги Юрія Лози. В ексклюзивному коментарі «Є!» виконавець зізнався, що розкритиковані автором "Плоту" західні гурти він вважає іконами музики, які чіпати не можна.

Зібров розповів, що становлення його, як музиканта, сталося на творчості гуртів з духовими інструментами, зокрема "Чикаго" та на піснях Тома Джонса. Втім, вважає співак, Led Zeppelin, Rolling Stones, The Beatles - це кумири й критика Лози у даному випадку є недоречною.

"У мене 12 дисків, на котрих записано близько 200 пісень. З них лише 70, за котрі мені справді не соромно. Є й такі, де я відверто сфальшував, не доспівав. Так у кожного виконавця. Це не привід критикувати", - зауважив виконавець.

Є виконавці, зазначив Зібров, у яких гідних пісень безліч. Серед таких він назвав Аллу Пугачову, Принса, The Beatles, акцентувавши на тому, що у кожного відомого співака є свій золотий час.

"І Лоза колись був кумиром. І Павло Зібров у 90-х був кумиром. У кожного свій золотий час. Кожен виконавець залишає свій слід", - резюмував співак.

Нагадаємо, Юрій Лоза заявив, що не може слухати музику Міка Джаггера та Кіта Річардса, адже 80% матеріалів Led Zeppelin дуже погано зіграно, а Rolling Stones взагалі не вміють гітари настроювати. Співак зізнався, що у юності слухав ці гурти, а зараз не може, бо вони абсолютно непрофесійні.