Війна
29 квітня 2016
Демобілізовані бійці АТО створюють політичну партію
Військові батальйону "Донбас" зауважують, що не в змозі дивитися на реванш злочинних політсил.
news-image

Бійці добровольчого батальйону "Донбас", котрі нещодавно демобілізувались із зони бойових дій, заявили про створення власної політичної партії, яка не має наміру приєднуватися до чинних політсил. Про це повідомив у Facebook активіст Майдану та боєць АТО Дмитро Різниченко, передає «Є!».

Новостворена політична одиниця отримала назву "Новий вогонь". За словами Дмитра Різниченка, свій обов'язок перед державою вони виконали, але розуміють, що далі боротьбу варто продовжувати лише у політичній площині, оскільки очевидним є реванш колишніх злочинних політсил.

"Ми дійшли висновку, що з усіх форм боротьби зараз актуальна масова партія. Ми б приєдналися до якої-небудь вже існуючої партії, але щиро не бачимо жодної, яка відповідала б нашим переконанням, нашим уявленням про принципи й честь. Отже, ми піднімаємо власний прапор", - зауважив екс-боєць.

Громадський активіст зазначив, що програма й основні постулати партії були написані за часів служби. Тому зараз їх необхідно лише розповсюдити. Тому колишні вояки запрошують усіх охочих приєднатися до ініціативи, зауваживши, що олігархи в їх лавах відсутні.

Першу подорож громадський рух "Новий вогонь" здійснить до Одеси на роковини трагедії на Куликовому полі.