Політика
29 квітня 2016
Політичне шоу Савіка Шустера транслюватиме ще один телеканал
Власник телеканалу Newsone, народний депутат від "Опозиційного блоку" Євген Мураєв, запросив відомого телеведучого на свій телеканал.
news-image

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Євген Мураєв в прямому ефірі програми "Шустер LIVE" звинуватив журналістів країни у тому, що вони мають вплив на суспільну думку, яка в їх руках перетворюється на зброю, повідомляє «Є!».

Нардеп зазначив, що у безладах в країні винні саме журналісти, котрі маніпулюють суспільною думкою. Й саме вони, переконаний Мураєв, спричинили Майдан, котрий призвів до погіршення життя в країні.

Депутат від "Опозиційного слову" зазначив, що прийшов до студії підтримати Савіка Шустера, оскільки в країні в останні роки утискається свобода слова.

"Мені може не подобатись ця передача, але я виступаю за наявність площини, де люди демократично можуть висловити свою думку, тому я прийшов до цієї студії", - наголосив він.

Мураєв, який є власником телеканала Newsone, зазначив: відтепер програму Савіка Шустера, яка зазнала утисків, транслюватимуть і на цьому телеканалі. 29 квітня вона вже йде в ефірі з різницею у дві години.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що мер столиці Віталій Кличко запропонував телеведучому транслювати свою передачу на каналі "Київ".