Настя Каменських святкує день народження
Співачці виповнилось 29 років.
news-image

Сьогодні святкує день народження українська співачка, учасниця гурту «Потап і Настя» Настя Каменських, нагадує «Є!»

Партнер по сцені Потап вже привітав артистку з днем народження на сторінці в Instagram.

Дорогоцінна Настя, ти - Діамант! Ти талант! Ти Весна! Сяй! It's now your time to shine & Shine bright! З Днем народження,- написав Потап.

Артистка народилась 4 травня 1987 року в Києві. Мати - Лідія Каменських, співачка Національного академічного народного хору імені Г. Верьовки. Батько - Олексій Жмур , був капітаном збірної «Динамо» з волейболу, концертним директором хору імені Г. Верьовки.

З раннього дитинства почала займатися вокалом, в 6 років пішла в музичну школу по класу фортепіано.

Після закінчення загальноосвітної школи в 2004 році вступила в Україно-американський гуманітарний інститут «Вісконсінській міжнародний університет (США) в Україні» на факультет «Зовнішньоекономічна діяльність».

У 2004 році взяла участь у фестивалі «Чорноморські ігри». В 2005 року отримала в Лондоні нагороду UBN Awards як «відкриття року».

Вийти на новий рівень своєї творчої діяльності Насті Каменських допомагає Український продюсерський центр Music-Motors, очолюваний Русланом Менжинським. Перший кліп Насті був знятий на пісню «Яка різниця».

Спільний кліп з репером Потапом на пісню «Без кохання», який став яскравим хітом в українському шоу-бізнесі, вивів молоду зірку на вищий рівень. Після презентації кліпу на пісню «Не пара», яку Настя також виконала разом з Потапом, почалося по-справжньому «зіркове» життя. 

Співачка має нагороди: «UBN Awards» в номінації «Відкриття року» (2005) 
«Золотий грамофон» (2008, 2011, 2012, 2014 )
«Viva!» - Найкрасивіші люди України (2009) 

Читайте також: Курс валют на 4 травня