Події
5 травня 2016
Російський пропагандист приїхав до України на запрошення своїх шанувальників (ФОТО)
Проросійський активіст та блогер Іван Проценко побував у кількох містах країни, однак швидко втік, побоюючись патріотів.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на власні джерела у ДПСУ, чоловік, який зараз мешкає у Москві, побував у Києві, Дніпропетроську та Одесі.

Перед цим на своїй сторінці у соцмережі Проценко зазначав, що йому докоряють "сидіння у Росії" та запрошують на подорож містами України, яку він так ненавидить. Втім, не дивлячись на те, що активіст нібито нічого не побоюється, в'їжджати до країни офіційно чоловік не став - проїхав нелегально, щоб про цей візит не дізналися спецслужби.

Що він хотів показати цим візитом? Можливо, те, що будь-який росіянин може безперешкодно перетнути кордон. Однак це не зовсім так, - прокоментували правоохоронці. - Його діяльність - кукурікання. Цим він й займався в Україні. Приїхав, наробив кілька фотографій, відео з туалетним папіром із Путіним на Хрещатику, та втік додому, піджавши хвоста".

За даними прикордонників, пропагандист покинув Україну 29 квітня потягом №006О Україна "Київ-Москва". Проте викладувати світлини та записи своєї подорожі він став значно пізніше, з  ай-пі адреси 188.124.34.166 провайдера ООО "КС Телеком" (м.МОСКВА). Тобто тільки тоді, коли опинився у Росії, при цьому коментуючи пости, нібито він зараз знаходиться в Україні, а правоохоронці та патріоти не можуть його зловити.

Читайте також: СБУ вшановує пам'ять загиблих два роки тому бійців «Альфи»