Вагітна телеведуча розповіла про свою доньку
Ольга Фреймут поділилася фотографією дочки Злати.
news-image

Телезірка Ольга Фреймут, яка зовсім скоро стане мамою вдруге, поділилася фотографією з святкування Великодня. У Instagram «інспектор Фреймут» привітала своїх передплатників і показала дорослу дочку Злату, пише «Є!»

Ольга не приховує, що досить серйозно ставиться до релігії, вона часто відвідує храм і має свого духівника. В інтерв'ю журналу Viva! телеведуча зізналася, що і її дочка дотримується подібних принципів.

«Вона дуже набожна, буває, засне перед телевізором, прокидається в паніці:" Я не почистила зуби і не помолилася! ". Одного разу ми гостювали в Монако у друзів, засиділися в кімнаті Злати, в певний момент дочка попросила: "Ви б не могли вийти, я вже хочу спати і помолитися". І це круто, коли людина залишається собою і в Монако і в селі Підгірці, пишаюся, що Злата не зраджує своїм принципам», - розповіла Фреймут.

Нагадаємо, що про другу вагітність телеведучої стало відомо лише пару місяців тому, коли приховати «цікаве становище» вже не вдавалося. Хто є батьком дитини - Фреймут говорити відмовляється, але уточнює, що планує швидке весілля зі своїм таємним коханим.