Події
6 травня 2016
На Луганщині затримали водія начальника розвідки бригади «Призрак»
У мобільному телефоні чоловіка було знайдено фото- та відеофайли, які підтверджують його причетність до діяльності незаконних збройних формувань.
news-image

Як повідомили у Держприкордонслужбі, учора на Луганщині затримали українця, причетного до незаконних бандформувань, передає «Є!»

Автомобіль «ВАЗ», яким він їхав, військовослужбовці спинили на перехресті доріг «Лисичанськ – Гірськ – Новотошківка», що неподалік лінії розмежування. Під час перевірки документів у громадянина України правоохоронці виявили часткову підробку паспорта, а саме невідповідність відбитку печатки. У ході подальших перевірочних заходів в його мобільному телефоні було знайдено фото- та відеофайли, які підтверджують його причетність до діяльності незаконних збройних формувань, - йдеться у повідомленні відомства.

Громадянин підтвердив, що у 2014 році брав активну участь у діяльності незаконних бандформувань та був водієм начальника розвідки бригади «Призрак». Затриманого передано співробітникам СБУ для подальшої перевірки.

По даному факту  направлено повідомлення до поліції Луганської області за ст.260 ККУ «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань» та ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Читайте також: У «Массандрі» хочуть заснувати міжнародний конкурс вина всупереч санкціям