Події
6 травня 2016
Серед ватажків «ДНР» виявили жителя Закарпаття (ФОТО)
Правоохоронці порушили кримінальну справу стосовно 38-річного уродженця Тячева (Закарпатська область) Роману Маринця, який є активним членом і одним з керівників військового формування так званої "ДНР".
news-image

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Закарпатті, передає «Є!».

Правоохоронці відзначають, що чоловік ще за перебування на Закарпатті скоїв ряд злочинів.

Цей чоловік скоїв ряд злочинів, зокрема розшукується за розкрадання зброї, крадіжки, грабіж та розбійний напад. Як з'ясували закарпатські правоохоронці, цей підозрюваний в скоєнні численних злочинів уродженець Тячева в жовтні 2014 виїхав до Донецька, де вступив в незаконне збройне формування фейковий "ДНР".  Сепаратисти привласнили зраднику звання полковника і зробили його заступником командира спецпідрозділу "Витязь", який під прикриттям охорони доріг і залізничного транспорту брав активну участь в бойових діях проти української армії, - інформує поліція і публікує фото підозрюваного.
Сам зрадник "відзначився" недавно на Донеччині, де він брав участь в бойових діях проти України і особисто коригував обстріли ворожої артилерії по позиціях ВСУ і житлових кварталах. Крім того, перевіряється інформація, що цей зрадник підтримує зв'язок з окремими жителями Закарпаття і вербує нових найманців для "ДНР" та може проводити підривну діяльність в нашому краї, - додають в ГУНП.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті спалахнув скандал у зв'язку зі зверненням депутатів облради до влади України з вимогою внести зміни до Конституції і визнати Закарпаття "спеціальної самоврядної адміністративної територією" відповідно до результатів референдуму 30 грудня 1991 року.

Читайте також: «Миротворець» оприлюднив список бойовиків, який передав житель Донеччини