Події
6 травня 2016
Росіяни, яких примусово повертали до РФ, вистрибнули з поїзда «Львів-Москва»
Наразі чоловіки у тяжкому стані знаходяться у лікарні.
news-image

Сьогодні в Середино-Будському районі прикордонники Сумського загону спільно з працівниками поліції біля залізничного полотна виявили двох громадян Росії, які вистрибнули з поїзда, передає «Є!» із посиланням на ДПС.

Близько 7-ї ранку дільничний інспектор прикордонної служби від одного з місцевих мешканців отримав інформацію про знаходження поблизу залізничної колії неподалік населеного пункту Середина-Буда двох травмованих осіб, які не можуть самостійно рухатися, - повідомили у прес-службі відомства.

Прикордонники викликали карету швидкої допомоги.

Вже на місці правоохоронці виявили двох громадян, які мали явні ознаки травмованості.

Далі було з’ясовано, що чоловіки є громадянами Російської Федерації, а близько 2 години ночі відповідно до рішення про примусове повернення іноземців в країну походження після проходження прикордонного контролю вони вибули в напрямку державного кордону із РФ поїздом «Львів-Москва». Однак небажаючи повертатися до Росії, громадяни вирішили не доїжджаючи до українсько-російського державного кордону вистрибнути з поїзда, - розповіли прикордонники.

Відмітимо, що наприкінці квітня дані громадяни були затримані прикордонниками в Чернівецькій області під час спроби незаконного перетинання державного кордону з Румунією. Після притягнення їх до адмінвідповідальності  та накладення штрафів прикордонниками стосовно зазначених громадян Російської Федерації, які виявились ще й раніше судимими, прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Також було організовано їх супровід під час слідування поїздом до пункту контролю «Хутір-Михайлівський».

Наразі чоловіків, які перебувають в тяжкому стані, доставлено до центральної районної лікарні м. Середина-Буда для надання невідкладної медичної допомоги.

Читайте також: Олександр Усик відвідав прикордонників у зоні АТО (фото)