Події
6 травня 2016
Підозрювані у викраденні Тараса Познякова оголошені в розшук
36-річний Дмитро Голуб та 25-річний Луан Кінгісепп звинувачуються правоохоронними органами в умисному вбивстві.
news-image

З фактом зникнення 25-річного львів'янина Тараса Позняков, котрий знайшов собі попутників через ресурс BlaBlaCar, відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області, передає «Є!».

Слідство розшукує підозрюваних у скоєні тяжкого злочину - це 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії. За даними правоохоронців, саме цих осіб Тарас Позняков підвіз дорогою зі Львова до Києва. Допускається, що львів'янин вирішив допомогти подорожнім, бо вони були бійцями АТО.

Правоохоронні структури просять усіх, хто має будь-яку інформацію про підозрюваних, повідомляти до відповідних органів.

Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 року народження, позівній «Тоф», уродженець Російської Федерации, житель м.Чернівці, Який перебуває у розшуку за пограбування.

Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 року народження,позивний «Лука», уродженець та громадянин РФ, житель м.Макіївка, Донецької області.

В поліції наголосили, що підозрювані можуть перебувати зараз у зоні АТО. Вони - колишні вояки, тому добре володіють усіма видами зброї й можуть бути дуже небезпечними.

Про допомогу у пошуку підозрюваних просить й волонтер Емма Маєва, котра разом із активістами допомагає рідним Тараса Познякова у пошуках.

Нагадаємо, раніше ми відтворили хронологію подій зникнення Тараса Познякова. Резонансна пропажа львів'янина сколихнула всю країну.

У сервісі пошуку попутників BlaBlaCar прокоментували зникнення водія.

Читайте також: «Будьте готові до того, що щось піде не так», - розповідь користувача BlaBlaCar