Спорт
10 травня 2016
Ярмоленко погодився, що вчинив неправильно на матчі з «Шахтарем»
Півзахисник київського "Динамо" вперше прокоментував бійку на футбольному полі у Львові.
news-image

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко вперше дав інтерв'ю після прикрого інциденту, який стався на матчі між "Шахтарем" та "Динамо", повідомляє «Є!» з посиланням на ua-football.com.

"Звичайно, в мою адресу вилилося дуже багато критики. І я, безумовно, згоден з тим, що вчинив неправильно. Потрібно вміти не піддаватися на провокації, і грати в футбол. А якщо вже "повівся", то необхідно це визнати і відповідати за свій вчинок", - зізнався Ярмоленко.

Футболіст визнав: йому дуже прикро, що цей принизливий інцидент побачили діти, які люблять футбол і мріють про нього. Він засмучений, що став розчаруванням в їх очах. Ярмоленко заявив, що у майбутньому уникатиме подібних ситуацій, оскільки футболісти мусять на полі грати, а не розбирання влаштовувати.

Ярмоленко переконаний, що провина за цю ганебну ситуацію лежить на багатьох учасниках тієї гри.

"Неправильно вчинив Степаненко, підбігши до динамівських уболівальників, і він сам сказав, що шкодує про це. Неправильно вчинив Тарас ще й після матчу, коли на всю країну безсторонньо висловився в адресу Гармаша. Неправильно вчинив Кучер, вибігши на поле з лави запасних. Неправильно вчинив Срна, коли після гри виспівував в літаку всі ці "пісні". Битися на футбольному полі, як це зробив я, - теж неправильно", - підкреслив футболіст.

Коли варто буде спільно грати у збірній України, підкреслив Ярмоленко, він потисне руку усім й забуде про інцидент, оскільки треба захищати честь країни, а не з'ясовувати стосунки.

Нагадаємо, 1 травня футболісти влаштували на ігровому полі справжні бої без правил.

Як раніше повідомлялось, капітан «Шахтаря» в пориві емоцій вилаяв «Динамо». Даріо Срна не стримався.

Читайте також: Дисциплінарний комітет виніс рішення щодо покарання Ярмоленка