Суспільство
10 травня 2016
Волонтер Яна Зінкевич повідомила про вагітність
Дівчина, котра пройшла довготривалу реабілітацію в Ізраїлі, перебуває на четвертому місяці вагітності.
news-image

Відомий госпітальєр та волонтер Яна Зінкевич, котра пройшла в Ізраїлі складну реабілітацію після ДТП, зізналася журналістам, що знаходиться при надії. Про це вона заявила на спільній прес-конференції з екс-радником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борисом Трейгерманом, повідомляє «Є!» з посиланням на "Укрінформ".

Мужня дівчина, котра пережила серйозну травму хребта та низку операцій, зараз знаходиться на четвертому місяці вагітності. Батьком дитини є 27-річний побратим Яни по спільній волонтерській діяльності у зоні АТО Максим Корабльов. Пара очікує на поповнення у жовтні поточного року. Лікарі вже повідомили, що волонтери очікують на донечку. Й вони вже оголосили: назвуть маленьку Богданою.

Борис Тайгерман, котрий підтримував Зінкевич під час тривалої реабілітації в Ізраїлі, зізнався, що новину про вагітність своєї підопічної вважає дивом. Адже ізраїльські лікарі змогли не лише поставити на ноги важко травмовану дівчину, але й зберегти її репродуктивну функцію.

"Яна руйнує всі медичні канони. У перший раз тим, що змогла самостійно встати на ноги і піти менш як через півроку після ДТП. Зараз вона знову здивувала всіх і дала шанс багатьом повірити в неможливе", - сказав Трейгерман.

Яна Зінкевич зізналась, що давно мріяла про материнство. А завагітніла вона майже відраз після трагічної ДТП.

Читайте також: Яна Зінкевич робить перші кроки за допомогою робота (відео)