Війна
10 травня 2016
Бабуся дівчинки, котру використовували для пропаганди в «ЛНР», жаліється на репресії (відео)
Жінка твердить, що їх родину утискають люди ватажка самопроголошеної республіки Ігоря Плотницького.
news-image

Бабуся 10-річної Богдани Нещерет, котру проросійське керівництво "ЛНР" використовувало для пропаганди та збору коштів, жаліється на утиски з боку Ігоря Плотницького. Відеозвернення з цього приводу оприлюднене в YouTube, повідомляє «Є!».

"Питання до ваших органів, які на нас нацькували! Роботи, крім нашої родини, більше немає? У нас уже були всі! Напишіть, будь ласка, коли ви надішлете санстанцію. Таке відчуття, що 9-річною дитиною зайнялися всі інстанції ЛНР!" - заявила бабуся Богдани.

Літня жінка у сльозах пожалілася на диктатуру, котра панує в самопроголошеній республіці, адже всіх незгодних саджають у підвал. Вона заявила, що керівництво "ЛНР" видало собі безліч медалей, які є незаслуженими. А в Богдани медалі відібрали, підкреслила у розпачі бабуся, котра сама й втягнула дитину у пропагандистську машину "ЛНР".

«Ми вже здали все! Скажіть нам, що ще потрібно. Ми опишемо кількість ліфчиків, трусів і все вам віддамо, все надамо!» - заявила жінка.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що 10-річна Богдана Нещерет, котру пропагандисти "ЛНР" використовували для збору коштів та розчулення населення, виявилась підставною дитиною. З'ясувалось, що вона не має усіх тих здібностей, які допомагали їй ошукувати співгромадян.

Читайте також: Бойовики "ЛНР" нагородили 9-річну дівчинку орденом "За мужність" за службу у терористів (ФОТО)