Суспільство
10 травня 2016
«Громадське ТБ» тріщить по швах
ГО "Громадське телебачення Одеси" та ГО "Громадське телебачення Запоріжжя" розривають стосунки з ГО "Громадське телебачення".
news-image

Відповідна заява, підписана головою Сергієм Назаровим, нещодавно з'явилася на сайті одеського "Громадського ТБ", повідомляє «Є!»

Згідно з повідомленням, колектив ГО "Громадське телебачення Одеси" прагне створити своє медіа незалежним, на яке ГО "Громадське телебачення" не мало би можливостей тиску та впливу. З приводу цього одеське "Громадське" розриває стосунки зі своїм центральним партнером. За словами Сергія Назарова, їхні колеги з "Громадське телебачення Запоріжжя" також припиняють партнерські стосунки.

Серед причин, які спонукали до припинення ділових відносин, Назаров назвав втручання у кадрову політику, призначення координаторів без згоди самих партнерів, а також припинення ефіру після марафону 2 травня, репортаж про який вів Роман Скрипін. 

"З огляду на це, щоб уникнути подібних маніпуляцій, а також не брати участі (чого ми ніколи не робили) у внутрішніх сутичках ГО "Громадське телебачення", та відсторонитися від упередженості, ми змушені заявити про повне розірвання партнерських стосунків з ГО "Громадське Телебачення". Громадське Одеси залишається незалежною організацією", - заявив Сергій Назаров.
Читайте також: Скандал навколо "Громадського" набуває обертів: звинувачення проти Скрипіна та його відповідь