Київ
11 травня 2016
На Оболоні під час злодійської «сходки» затримано групу «кримінальних авторитетів» (відео)
Усі «кримінальні авторитети» – уродженці Донеччини.
news-image

Київські оперативники затримали групу «кримінальних авторитетів» на чолі зі «злодієм у законі». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальник відділу комунікацій в ГУ Нацполіції у Києві Оксана Блищик, передає «Є!»

Спецоперацію працівники карного розшуку із залученням спецпідрозділу провели вчора ввечері в Оболонському районі столиці під час проведення злодійської «сходки».

Коли ми отримали оперативну інформацію про те, що у Києві має відбутися зустріч «кримінальних авторитетів», відразу розпочали комплекс заходів. У результаті у приміщенні кафе на вулиці Героїв Сталінграду затримали восьмеро кримінальних авторитетів та одного «злодія і законі» на прізвисько «Куцу».

Усі «кримінальні авторитети» – уродженці Донеччини, а «Куцу» - громадянин іншої держави.

Під час «сходки» головним питанням було обговорення «результатів» злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка та Бахмут, - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Шестеро фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема за вбивство, бандитизм, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, грабежі, розбої та угони.
На даний момент проводиться ретельна перевірка вказаних осіб до вчинення правопорушень на території Києва та інших регіонів держави.