Світ
12 травня 2016
«Ми будемо думати тільки про Кім Чен Ина» - депутати партійного з'їзду направили «послання вірності» лідеру КНДР
Учасники цього партійного форуму "сповнені рішучості переможно завершити революційний курс ідей чучхе під його керівництвом".
news-image

Делегати сьомого з'їзду Трудової партії Кореї (ТПК), який завершив свою роботу в Пхеньяні, схвалили адресоване Кім Чен Ину "послання відданості", передає «Є!»

Як повідомляє газета "Нодон сінмун", учасники цього партійного форуму "сповнені рішучості переможно завершити революційний курс ідей чучхе під його керівництвом".

Ми будемо думати тільки про Кім Чен Ина, дихати разом з ним і до кінця підемо за нашим лідером і партією і в дощ і сніг, - наводить видання слова з тексту послання, озвученого в Палаці культури імені 25 квітня.

Делегати з'їзду дали урочисту обіцянку прославляти 7-ий з'їзд ТПК як "з'їзд переможців", підсумки якого "дозволять зробити корінний поворот у розвитку партії".

Лідер КНДР Кім Чен Ин особисто був присутній 10 травня на багатотисячній демонстрації, яка пройшла на центральній площі північнокорейської столиці. Влада країни влаштували цю грандіозну святкову ходу з нагоди успішного завершення з'їзду.
Глава держави вийшов на трибуну для почесних гостей в якості голови ТПК. Цей титул йому присвоїли учасники партійного форуму. Раніше Кім Чен Ин очолював партію в якості першого секретаря.

Читайте також: Північна Корея відмовилася від соціальних мереж