Глюкоза лається з чоловіком та свекрухою через відверті фото
Співачка зізналася, що чоловік і його мама часто лають її за оголені знімки.
news-image

Наталя Чистякова-Іонова, незважаючи на десятирічний шлюб і двох дочок, дівчина смілива. Вона регулярно бере участь у відвертих фотосесіях для чоловічих журналів, а іноді може показати і сміливе селфі. Шанувальники вже висловлювали своє невдоволення деякими знімками, однак, не тільки їх обурює розкутість зірки, повідомляє «Є!».

Як зізналася Глюкоза, її свекруха не схвалює деяких зйомок.

«У неї зовсім інше сприйняття світу, і їй не завжди зрозуміло, чому я викладаю ту чи іншу фотографію. Пам'ятаю, була перша зйомка для глянцевого журналу: там я, скажімо так, не зовсім одягнена. Моя свекруха трохи не знепритомніла, коли побачила. А ось тато Саші був на моєму боці, він дивився на ситуацію більш об'ємно», - цитує співачку видання StarHit.

За словами Наталії, зараз між нею та свекрухою відмінні і теплі стосунки, і жінка намагається просто не реагувати на відверті знімки невістки.

До речі, чоловік зірки так само не завжди в захваті від оголених фото дружини і іноді влаштовує їй сцени ревнощів. Як зізналася Глюкозаa, якщо її коханий нервує, вона просто видаляє знімки з Instagram.

До слова, але всього пару днів назад, на своїй сторінці Наталя розмістила фото топлес. З подругами зірка зараз відпочиває на Мальдівах.

Читайте також: Глюкоза роздяглася для Maxim (фото)