Події
13 травня 2016
Лукашенко пригостив Медведєва березовим соком
Напередодні в "родовому маєтку" президента Білорусії в агромістечку Олександрія під Могилевом відбулася його неформальна зустріч з російським прем'єром.
news-image

Як повідомляє офіційний інтернет-портал президента Білорусії, зустріч в резиденції Лукашенка в Олександрії тривала більше трьох годин, передає «Є!».

Відзначимо, що неформальне проведення часу Медведєва і Лукашенка стало продовженням офіційного заходу - засідання Ради міністрів союзної держави. За цей час сторони встигли обговорити питання двосторонніх відносин, міжнародний порядок денний і регіональну проблематику.

У свою чергу, неофіційна програма була представлена ​​дегустацією березового соку і відвідуванням рідного дому білоруського лідера.

Домовленість про проведення цієї зустрічі була досягнута ще в Сочі в січні. Глава білоруської держави показав російському гостю свої рідні місця. Олександр Лукашенко і Дмитро Медведєв пригостилися натуральним березовим соком, сфотографувалися на пам'ять біля рідної хати білоруського лідера, а також побували на Трофімової криниці, по відновленій дорученням Президента близько трьох років тому, - зазначає прес-служба Лукашенка.

Додамо, компанію двом політикам склав молодший син президента Білорусі 12-річний Микола Лукашенко.

Читайте також: Лукашенко: Білорусь не буде хлопчиком на побігеньках Росії