Події
13 травня 2016
Українським чиновником знову намагається стати сепаратист
Колишній "перший заступник міністра охорони здоров'я ЛНР" Павло Малиш може зайняти високу посаду у сфері охорони здоров'я на території підконтрольної Україні Луганській області.
news-image

Про це повідомив волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!» з посиланням на "Апостроф".

У серпні 2014 року, під час жорстких боїв в секторі А, будучи в Луганську, Малиш в обласній клінічній лікарні наказав створити групу з медиків для евтаназії патріотів і поранених полонених з ВСУ, - написав Синіцин.

Також волонтер нагадав, що в жовтні 2014 року бійці батальйону "Айдар" затримали Малиша, щоб передати СБУ, але в підсумку самих айдаровцев затримала міліція.

У Києві у нього все добре. У якийсь момент Павло навіть хотів влаштуватися в Державне агентство України з питань відновлення Донбасу, але щось не зрослося. З недавніх пір стало у Малиша все добре і в Луганській області. Зараз Павло готується до . переїзду в Сєвєродонецьк для того, щоб зайняти пост начальника управління охорони здоров'я в області А проти бійців "Айдара", які затримали й везли Малиша до Києва, справу не закрили до cіх пір, - підкреслив він.

Нагадаємо, кілька днів тому в мережі розгорівся скандал навколо новопризначеного начальника управління внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації (ОДА) Людмили Биченко, яку викрили в підтримці анексії Криму та бійців "Беркута" під час Революції Переваги в 2013-2014 роках.

Читайте також: Колишнього мера на Луганщині посадили на три роки за сепаратизм