Київ
13 травня 2016
Транспорт Києва змінить маршрут через ремонт Голосіївського проспекту (схема)
Зміни стосуються тролейбусів маршрутів № 12,43,46 та автобусного маршруту №91.
news-image
У зв'язку з ремонтом на Голосіївському проспекті в Києві у роботу тролейбусів маршрутів №12,43,46 та автобусного маршруту №91 внесуть тимчасові зміни. Про це повідомив Київпастранс, передає «Є!».

Зокрема, з 8 до 20 години 14, 15 травня 2016 року закривається робота тролейбусів маршрутів № 12, 43 на ділянці від ст.м. «Виставковий центр» до Московської площі та вносяться зміни в роботу автобусів маршруту №91 і тролейбусів маршруту № 46.

На цей період вносяться зміни в роботу тролейбусів маршрутів №№ 12, 43, а саме:

– рух тролейбусів маршруту № 12 організовується від вул. Смолича до ст.м. «Виставковий центр» та від залізничного вокзалу Центральний до вул. Саперно-Слобідської;

– рух тролейбусів маршруту № 43 організовується від Кібернетичного центру до ст.м. «Виставковий центр» та від Дарницької площі до вул. Саперно-Слобідської.

А також вносяться зміни у роботу автобусів маршуруту №91 та додатково організовано роботу автобусів маршрутів №№ 43ТР та 46ТР, а саме:

– рух автобусів маршрутів № 43ТР «Автостанція Південна – станція метро «Либідська» організовано по трасі: просп. Глушкова – просп. Голосіївський – бульв. Дружби народів – вул. Велика Васильківська;

– рух автобусів маршрутів № 46ТР «Вулиця Маршальська – Голосіївський парк» організовано по трасі: просп. Науки – просп. Лобановського – просп. Голосіївський;
- в роботу автобусів маршруту №91 вносяться зміни, автобуси курсують від вул.А.Ахматової до вул.Васильківської за існуючим маршрутом, вул.Васильківська – вул.Стельмаха – Голосіївський проспект – ст.м. «Голосіївська», далі за існуючим маршрутом.

Читайте також: У Києві зміниться маршрут тролейбусів через ремонт на бульварі Шевченка