Суспільство
13 травня 2016
Мати вбитого журналіста Олеся Бузини звернулася за допомогою до Опозиційного блоку
Мати хоче добитися покарання для вбивць сина.
news-image

Валентина Бузина, мати покійного журналіста Олеся Бузини сьогодні  зустрілася  з депутатами фракції Опозиційного блоку. Про це повідомили у прес-службі фракції, передає «Є!»

Зневірившись добитися правди, я вирішила прийти до вас за допомогою в розслідуванні вбивства мого сина. Він був чесним журналістом, писав правду. Я вважаю, що Опозиційний блок - авторитетна політична сила, яка користується повагою людей. І ви зможете мені допомогти добитися покарання для вбивць сина, - сказала Валентина Бузина.

За її словами, не дивлячись на всі зусилля адвоката, її письмове звернення до посла США, слідство у цій справі не просунулось ні на крок.

Вона стверджує, що "дії української влади свідчать про її небажання карати вбивць".

Розслідування справи незаконно припинено, а підозрювані звільнені з-під варти. Обидва мають очевидний зв'язок з державними структурами: один служив в МВС, а другий - в ЗС України, - вказувала у своєму листі Валентина Бузина.

В Опозиційному блоці пообіцяли відправити депутатські запити Президенту Петру Порошенко і Генпрокурору Юрію Луценку та будуть домагатися створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді. 

Читайте також: Засідання Ради закрито після конфлікту між депутатами через російську мову (відео)