Політика
14 травня 2016
«Тебе жаба задавила?» - екс-Генпрокурор влаштував істерику через віллу у Франції (відео)
Сергій Лещенко звинуватив Святослава Піскуна у придбанні надто коштовної нерухомості на Лазурному узбережжі.
news-image

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка та відомий журналіст-розслідувач Сергій Лещенко в ефірі політичного шоу Шустер LIVE звинуватив колишнього Генерального прокурора Святослава Піскуна у придбанні коштовного будинку у Франції. Відео оприлюднене в YouTube, повідомляє «Є!».

Звинувачення викликали надто емоційну реакцію Піскуна, котрий-таки визнав, що будинок у Франції має, втім не купував його, а обміняв на дві квартири у Києві.

"Моя сім'я - дочка і зять, і внучка, і син, і дружина 10 років живуть за кордоном і поміняли дві квартири на частину будиночка в Ля Канете. І що, тебе жаба задавила? А ти спати не можеш ", - обурювався Піскун.

Лещенко запитав, скільки коштує будинок на Лазурному узбережжі, де, як відомо, знаходиться найдорожча французька нерухомість. Журналіст також попросив показати француза, який поміняв будинок у Франції на квартири в українській столиці.

На таку заяву Піскун відреагував істерикою й заявив, що Лешенка варто лікувати у психлікарні.

Нагадаємо, журналіст та народний депутат Сергій Лещенко заявив, що його попросили піти зі студії Шустер LIVE, бо має прийти Юлія Тимошенко.

Читайте також: «Це дикість», - нардеп про поправки до закону щодо Генпрокурора