Україна
15 травня 2016
Данилко не розуміє, чому після перемоги Джамали не було жодного пост-шоу
Комедійний актор твердить, що росіяни гідно підтримують своїх виконавців, а у нас й раз на рік організувати подібне не можуть.
news-image

Актор комедійного жанру Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, прокоментував перемогу української співачки Джамали на пісенному конкурсі Євробачення, повідомляє «Є!» з посиланням на "Сегодня".

Данилко зауважив, що пісня Джамали була поза загальноприйнятним форматом конкурсу, тому й перемогла. Він переконаний, що виступ його команди на Євробаченні у 2007 році був також оригінальним, тому його вмовляли не брати участі у пісенному конкурсі.

"Я подивився два півфінали і все зрозумів. Ви розумієте, коли пісня відрізняється від усього, що було на конкурсі, це дуже важливий момент. Саме тоді артиста і можна запам'ятати на тлі всіх інших",- зауважив артист.

Обурив Данилка інший момент: відсутність в ефірі НТКУ після перемоги української учасниці будь-якого пост-шоу. Актор переконаний, що варто було зібрати у студії людей, обговорити все, порадіти перемозі. Він наголосив, що в Росії краще підтримують у такий спосіб своїх виконавців.

Артист зазначив, що проведення конкурсу наступного року має певні переваги й недоліки:

"Вибачте, але потрібно підготувати не тільки шоу, але і привести в порядок Палац спорту. Це стосується і туалетів, місць для куріння".

Водночас він підкреслив, що для багатьох українських артистів це буде шанс виступити й продемонструвати себе в Європі.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко заявляв, що пісня Джамали на Євробаченні нікому не потрібна.

Читайте також: Данилко розповів, якою має бути пісня від України на Євробаченні