Політика
17 травня 2016
Сюмар вибачилась перед депутатами «Свободи» за недостовірну інформацію про офшори
Нардеп принесла також вибачення екс-міністру екології та природних ресурсів Андрію Мохнику.
news-image

Народний депутат від партії "Народний фронт" Вікторія Сюмар перепросила у представників ВО "Свобода" через інформацію про офшори, яку вона, посилаючись на слова журналістів, розповсюдила напередодні. Відповідний допис вона оприлюднила у Facebook, повідомляє «Є!».

Сюмар персонально попросила вибачення у екс-міністра екології від ВО "Свобода" Андрія Мохника, якого було обвинувачено у створенні офшорної компанії під час перебування на державній посаді. Нардеп зазначила, що мова йшла про іншу людину. Журналісти, інформацією яких вона скористалася, спростували інформацію, зауважила Сюмар.

"Я часто стикаюся з поширенням недостовірної інформації і вважаю що всі ми маємо бути коректними в своіх заявах. Тому перепрошую за те, що процитувала помилку колег-журналістів", - йдеться у повідомленні.

Нардеп наголосила, що варто визнавати свої помилки. Депутатам від ВО "Свобода" вона подякувала за голосування за державницькі законопроекти.

Нагадаємо, інцидент спричинили слова Вікторії Сюмар, коли вона зауважила, що один із міністрів відкрив офшор після Революції Гідності.

Читайте також: П'ятирічний стаж в Генеральній прокуратурі я в позитив записати не можу, - Сюмар